Az SOS Gyermek Alapítvány és az L-Fly Music, „együttműködési” megállapodást írt alá (2)

Az SOS Gyermek Alapítvány és az L-Fly Music, „együttműködési” megállapodást írt alá a napokban.

l fly music record logoA megállapodásnak köszönhetően magas színvonalú jótékonysági rendezvényeket, gálaműsorokat tudunk szervezni a rászoruló gyermekeknek és családjaiknak. Ezen kívül az Alapítvány online és zenei arculatának tervezésében is nagy részt vállal az L-Fly Music kiváló csapata. (További részletek hamarosan.)

Az L-Fly Music egyszemélyes projektként indult, hivatalosan 2010-ben. 2014. decemberében, első albumának lemezbemutató estjén, B.S. és Subject G közreműködését követően fogalmazódott meg az ötlet, hogy trióként folytatódjon tovább a brand. A 2015-ös évet az aktív stúdiómunkálatok jellemezték. A tagok egészen az év végéig nem is hozták nyilvánosságra, hogy mire készülnek, majd decemberben lehullt a lepel: Kárer László bejelentette, hogy projektje ezentúl két új taggal, B.S. Baxxter MC-vel és Subject G DJ-vel és zenei producerrel bővül. Első közös számuk, a korábban már megjelent "Bring Back The 90's" újrahangszerelt, felturbózott verziója, mely 2015 karácsonyakor debütált. 2016 őszén új nagylemez és videóklip jelenik meg többek között.