2018 idusán…

2018 idusához közeledve egy kis összefoglalót közlünk az SOS Gyermek Alapítvány életéből.

Először is köszönetet szeretnénk mondani, hogy immár kettő éve segítik kitartó munkájukkal Alapítványunkat a különböző adományok kiosztásában a fóti, mogyoródi, Dunakeszi-i, valamint az erdőkertesi  családsegítő munkatársai.

2018 első négy hónapjában „rekord” mennyiségű, 26 108 kg élelmiszert osztottunk ki több mint 18 millió forint értékben 8500 rászorulónak. Január közepétől a pékárun kívül már zöldséget és gyümölcsöt is eljuttatunk a nélkülöző családok részére. Február hónapban a napi élelmiszer osztáson kívül ismét osztottunk kukorica és zöldborsó konzervet, a sütéshez maggi alapot, a gyerekek kedvencét majonézes ketchupot, tartós tejet, valamint Smarties csokit a legkisebbeknek.

Március 15-én Kuratóriumi ülést tartottunk, ahol az elnök beszámolt a 2017-es év tevékenységeiről és a 2018-as év terveiről. Az elnökség megállapította, hogy kinőttük szűkebb „hazánkat” ezért fejlődésünk érdekében döntöttünk az Alapítvány szerkezeti átalakításáról, valamint a névváltozásról. Bízunk benne, hogy az átszervezések után, immár országos szinten is tudjuk képviselni, ugyan olyan magas színvonalon az elesett nélkülöző embertársaink, de elsősorban gyermekeink érdekeit az új név az „Országos-Fóti Gyermek Adománygyűjtő és Segélyező Alapítvány” rövid nevén az „Országos-Fóti Gyermek Alapítvány” zászlaja alatt.

Ezúton is Köszönjük minden támogatónk, nagylelkű segítségét a rászoruló családok és az alapítvány munkatársainak nevében!