Június-július margójára…

Eseménydús két hónapon vagyunk túl. Július elején székhelyünkön fogadtunk közel tizenöt gyermeket egy egynapos nyárindító napra, július közepén pedig egy hétig nyaraltunk Tatán, negyven gyermekkel.

Mindenki nagyon várja már, hogy jövőre ismét nagy élményekkel gazdagodjon és visszatérjen Tatára (képes összefoglaló a facebook oldalunkon van: http://facebook.com/sosgyermekalapitvany).

Na de az itthon maradtakról sem feledkeztünk meg június-július hónapban összesen 6.765 kg vegyes élelmiszert osztottunk ki, adományainkkal 4.362 főt értünk el hetente, a kiosztott adományok értéke  4.082.500 Ft volt. Napi élelmiszerosztási akciónk április óta tart, amely során csak a napi kiosztott pékárú mennyiség meghaladta a 14 tonnát és átléptük a támogatott személyek számában a tízezer főt.

Ezúton is Köszönjük minden támogatónk, nagylelkű segítségét a rászoruló családok és az alapítvány munkatársainak nevében!