huenderues

Alapítványunk elsődleges célja, a Magyarország területén élő, önhibájukon kívül hátrányos szociális helyzetben lévő családok, gyermekeik támogatása.

Legfontosabb tevékenységeink és távlati céljaink:

• Gyermekfelügyelet, családi napközi otthonos szolgáltatás szervezése.

• Ifjúsági- és gyermektáborok, klubok szervezése.

• A családok kulturális, művelődési és sportcélú elképzeléseinek támogatása, ilyen célú események szervezése.

• Gyermekjóléti szolgálat elindítása és működtetése.

• Házi segítségnyújtás szolgáltatás működtetése.

• Gyermekmentő üzemeltetése.

Kedves Támogatóink, Tisztelt Adományozók. Az SOS Gyermek Alapítvány működése kizárólag az alapító, a kuratórium tagjainak személyes forrásaiból működik, továbbá az adományozók adományainak szétosztására szorítkozik. Alapítványunk gazdálkodása átlátható, az bárki számára hozzáférhető. Az alapítvány tagjai a kilencvenes évektől folytatnak karitatív tevékenységet, azonban mint civil szervezet ez év elején alakult azért, hogy több lehetőségünk legyen segíteni a rászorulókon. E rövid idő alatt is rendkívüli eredményeket értünk el. Nem adjuk fel és küzdünk tovább, semmi nem törheti meg a csapatszellemünket a gyermekszegénység enyhítése ellen!

Természetesen nem az a célunk, hogy versengjünk a több évtizede sikeresen működő nagy gyermek alapítványokkal akiknek szakmai hozzáértése és a civil szférában betöltött szerepük megkérdőjelezhetetlen, mint például a hasonló hangzású SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, amely szervezettel egyébként nem vagyunk semmilyen kapcsolatban, mind a két szervezet más módon segíti a rászoruló gyermekeket és családjaikat.

Ezúton is gratulálunk munkájukhoz és további sok sikert kívánunk az SOS Gyermekfalvak lakóinak és munkatársainak!

 

How to Order?

?Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis nulla vel eros dictum egestas sit amet id nisl. Duis eros risus, scelerisque eget gravida vitae, mattis a nisl. Etiam fermentum [...]

What is Next?

!Proin euismod tortor ac tellus congue scelerisque pretium enim volutpat. Sed ut eros ac diam dapibus commodo. Cras non dolor sit amet erat condimentum semper vitae eu augue. Nunc id leo elit [...]