Észak-Pest megyei projekt

Alapítványunk célul tűzte ki szűkebb és tágabb régiónkban (Fót, Mogyoród, Csomád, Veresegyház, Dunakeszi, Göd, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Gödöllő stb.) található településeken

élő hányattatott sorsú családok életkörülményeinek javítását. A régióban több száz családot érint. Ez az első ilyen nagyszabású és komplex reményteljes kezdeményezés, amellyel a nyilvánosság felé fordulunk, a régióba tartozó önkormányzatokkal, társadalmi szervezetekkel, vállalkozókkal és magánszemélyekkel. Jó okkal tesszük, mivel biztosak vagyunk abban, hogy változásalakító módon tudnánk segíteni a szociálisan hátrányos helyzetükből kitörni akaró embertársainknak, közösségeinknek.

Mi nem „fenntartani” akarjuk azt az állapotot, amelybe valamikor belekerültek, és még mindig ott tartanak mint azon az „első szörnyű napon”, amikor szembesülniük kellett az addig elképzelhetetlennel. Legyen az lakhatási hajléktalanság, tartós munkanélküliség vagy egyéb más probléma, mi a saját fejlesztésű komplex problémamegoldó programjaink és közhasznú projektjeink alkalmazásával akarjuk kiemelni őket ebből a tarthatatlan állapotukból.

Egyedül ezt nem tudjuk végrehajtani, ezért kérjük az Ön segítségét, támogatását. Legyen az a legkisebb pénzösszeg, tartós élelmiszer, ruhanemű, játékok, műszaki cikkek, bútorok, szolgáltatások.

Alapítványunkkal felveheti a kapcsolatot a következő telefonszámokon: 30/30 10 699 továbbá az info@sosgyermekalapitvány.hu email címen.

Alapítványunk számlaszáma:

10402197-50526788-71881002

Külföldről történő utalás esetén:

K&H Bank Zrt. (H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.)

IBAN: HU67 1040 2197 5052 6788 7188 1002

SWIFT kód: OKHBHUHB

Bármilyen kérdése vagy kérése lenne, kérem, hogy forduljon hozzánk bizalommal.

Támogatását előre is köszönöm a magam és az Alapítvány nevében.

Üdvözlettel,

Fodros Iván